Egbertusschool
samen leven en leren in veilige omgeving
Respect
Plezier
Veiligheid
Samen

 Eten en drinken op school

Gruitdagen (groente- en fruitdagen)
De maandag en de vrijdag gelden op de Egbertusschool als een verplichte fruitdag. Dit houdt in, dat op deze dagen de ouders hun kind(eren) alléén groenten/fruit mee naar school geven voor het 10-uurtje.

Schoolmelk
Op de Egbertus wordt i.v.m. te geringe belangstelling geen schoolmelk verstrekt. De kinderen mogen zelf iets te eten en/of te drinken meebrengen. Drinken voor de lunch wordt gekoeld. Wilt u ook het eten koelen, dan kunt u het beste zelf een koeltasje aanschaffen. Er is onvoldoende capaciteit om ook de lunch te koelen.

Snoep
Snoep totaal uitbannen op school is niet mogelijk en ook niet nodig. Stimuleren willen wij het zeker niet. We kunnen ons moeilijk voorstellen dat Sinterklaas met appels, stukjes kaas of komkommers moet strooien. En tijdens het schoolreisje, schoolfeest of sportdag mogen de kinderen best een ijsje. Anders is het als we denken aan de tientallen verjaardagen die op school worden gevierd. Wij hopen dat u wilt meewerken aan het verschaffen van een gezonde traktatie. Verder geldt: geen snoep in de klassen.

 
Vertel maar